Over Artikoor

Het koor is opgericht in 1986 door Geert van Tijn en heeft inmiddels plm 45 leden. Vijf tot zes keer per jaar treden we op. Soms samen met andere koren op verschillende locaties en één of twee keer per jaar in onze eigen sociëteit.

Repertoire

Het repertoire is in de loop der jaren uitgegroeid tot zo’n 185 liederen van veel verschillende componisten waaronder Purcell, Brahms, Vivaldi, Fauré, Britten en Gershwin.

ARTIKOOR op de trap van sociëteit Arti et Amicitiae | 2019 – fotograaf Wim Ruigrok

Leden

Onder leiding van dirigente Janet de Langen wordt elke woensdagavond van 18.00 uur tot 19.30 uur gerepeteerd in de tentoonstellingsruimte van Arti. Voor het zingen treffen we elkaar in de prachtige ambiance van de Arti-sociëteit. Veel leden blijven er na het zingen een hapje eten. Om lid te worden van het koor is wel een lidmaatschap of PI-schap van Arti vereist.

Nieuwe leden zijn welkom; kosten per jaar bedragen € 125,00.

Arti et Amicitiae

Het Artikoor is een onderdeel van de Sociëteit Arti et Amicitiaeeen vereniging van beeldend kunstenaars en kunstlievende leden, opgericht in 1839.

Voor meer informatie over het Artikoor:  u kunt ons via de contacpagina een bericht sturen.